Nyheder

Vinterspillet er i gang igen
 
Den efterhånden stolte tradition med vinterspil på Vrå Amatørteater, lever i bedste velgående, og lige for tiden arbejdes der hårdt på årets forestilling: PIPPI.
Se plakaten nedenfor for spilledage og info om billetsalg, og følg ellers med på vores Facebook side https://www.facebook.com/vraaamatoerteater/?ref=bookmarks for løbende opdateringer.
 
Det revy-rumler i Hønsehuset i Vrå

Der pøles, knokles og øves i disse uger på livet løs i Hønsehuset på Stadionvej 11 for at blive klar til premieren på årets Vrå Revy den 6. oktober. Vandet driver ned af væggene, pulsen er høj, og det er stemningen også – selv om man er bagefter. Det er normalt. Men man går til den. Der arbejdes og samarbejdes. Det er også normalt – og det er netop nøgleordet, når man laver revy i Vrå!


Her er en del af de mange involverede samlet ved Idrætscenter Vendsyssels nye udbygning – ’Jaamen – så godt det blywer!’

Kapelmester Andreas Svaneborg og instruktør Anne-Mette Nors lover både skønsang og smæk for skillingen i årets Vrå Revy.
Billetter

De sidste meldinger fra Petit på Jernbanegade 4 (revyens billetkontor) er at billetsalget går strygende. Faktisk skal man se at få en vis legemsdel op af sofaen, hvis man vil sikre sig en plads! Der er forestillinger den 6., 8., 9., 11., 12. og 13. oktober kl. 19.30.

Og husk at man den 12. og 13. oktober kan sætte tænderne i en lækker revy buffet på Idrætscenteret mellem kl. 17 og 19. Så inviter den bedre halvdel, bedstemor eller kammeskjukkerne ud at spise med knyw å gaffel før revyen!

Jaaamen – så godt det blywer! Vi glæder os til at se jer!

Revy og buffet billetter købes i Petit – husk de har nye åbningstider fra 1. oktober: mandag til fredag 10-17, lukket lørdag og søndag.

Revy billetpris:

Voksne 100,-

Børn 50,-

Revy buffet pris:

150,- pr. næseLæs mere om årets Vrå revy

https://www.facebook.com/vraaamatoerteater/

http://loekkenfolkeblad.dk/vraarevyen-2017-er-lagt-fra-land/

http://loekkenfolkeblad.dk/tekst-forfattermoede-i-vraa-revyen/
Ekstra forestilling med "Emil fra Lønneberg"
 
Årets vinterspil har indtil videre været en stor succes, og vi er meget glade for alle de rosende ord vi har fået fra de mange begejstrede publikummer. Det er også med stor stolthed vi kan sige, at forestillingen på lørdag d. 18/2 kl 14 er udsolgt, og at vi faktisk har en større venteliste af publikummer. Så derfor har vi besluttet at spille en ekstra forestilling LØRDAG KL 16.
Skynd dig at købe billetter til hele familien, hvis du vil være sikker på at nå en god oplevelse i teatret - det er sidste chance.
Ring 25754140 - 98981058 eller kom ind i Petit ml kl. 9.30-17.00. (Lørdag dog ml 9.30-12.00)
Emil fra Lønneberg på Vrå Amatørteater
 
Et år er gået siden sidst, og det er nu igen tid til vinterspil på Vrå Amatørteater. Denne gang har vi kastet os over Astrid Lindgrens klassiker "Emil fra Lønneberg", og der skal nok blive underholdning for både børn og voksne.
Bagmændene er igen D'herrer Jesper Frydkjær og Andreas Svaneborg, og de garanterer en god times tid på gården Katholt i Lønneberg, i selskab med både Emil, lillesøsteren Ida, den dommedagsprofeterende Tyttebærmaja og alle de andre kendte og elskede figurer fra Lindgrens univers.
Så tag børnene, forældrene, naboen og alle andre med en tur i teatret, og grin, syng og klap sammen med Emil og de andre i Lønneberg.
 
Se på plakaten nedenfor hvor du køber billetter.
 
Revyen udvider nu med lækker revy menu
 
Alt imens revyfolkene arbejder på højtryk, arbejdes der i kulissen. Et ønske fra revyens trofaste publikum – og et nært samarbejde mellem Vrå Amatørteater og Idrætscenter Vendsyssel, resulterer nu i, at man en aften kan spise før revyen løber af stablen. Det er torsdag d. 13. oktober kl. 17.00, at Morten og ICV er klar med en spændende revymenu, og man håber på god tilslutning.

Revymenuen koster kr. 150,- og kan bestilles og betales i Petit sammen med revybilletten, der koster kr. 100,- for voksne og kr. 50 for børn under 16

Et godt måltid i gode ramme og i godt selskab – inden en god Vrå-Revy i godt selskab og gode rammer…det må være den helt ideelle opskrift på en god aften.
 
Morten kok fra ICV
Vrå Revyen 2016 - "Graver dybt"
 
Et år er ved at være gået siden sidst, men nu er vi snart klar med Vrå Revyen 2016!
Vrå by er lige for tiden nærmest én stor byggeplads, og med titlen "Vrå Revyen 2016 - graver dybt" går det heller ikke ubemærket hen. Mange emner bliver vendt, både lokalt, nationalt og internationalt. Det bliver sjovt, flot og ikke mindst en god og underholdende aften for publikum. Så køb en billet, grib skovlen og grav dig vej hen til Hønsehuset og Vrå Revyen 2016.
 
Vi er snart klar...
 
På torsdag d. 18/2 har vi premiere på vinterspillet 2016: "Spøgelset på Canterville". Og det tegner i den grad til at blive godt!
Skuespillerne har efterhånden forvandlet sig til de karakterer som Oscar Wilde i sin tid beskrev, da han i 1887 skrev historien, og alle de dygtige folk rundt omkring har knoklet for at få kostumer, rekvisitter og kulisser til at gå op i en højere enhed. Vi synes virkelig det er lykkedes, og der er bestemt mange gode grunde til at tage både familie og venner med en tur i teatret i Vrå i uge 7.
Her ses lidt billeder fra de sidste prøver:
Der er kommet liv på Canterville
 
Prøverne til årets vinterspil, "Spøgelset på Canterville", er i fuld gang. Skuespillerne øver intenst på replikker, sang og scenegang. Folkene bag scenen arbejder i døgndrift på at få styr på scenografi, rekvisitter og kostumer, og vi tør godt love at det bliver flot! Glæd jer til en sjov, underholdende, flot - og måske lidt uhyggelig - forestilling i uge 7 på Vrå Amatørteater.
 
Årets plakat
Hodja fra Pjort er ved at være klar
 
Vi er i fuld sving, og der arbejdes hårdt i hele huset for at blive klar til den nært forestående premiere. Både på, foran og bagved scenen er folk i gang med de sidste forberedelser, og ikke mindst i Uhrenholdts Gård er de kreative hjerner blevet sat på overarbejde. Og vi er ved at være der.
Tag alle dine børn, børnebørn, naboer, venner, forældre og bedsteforældre med ind og nyd en fantastisk flot og sjov forestilling. Som sidste år er instruktionen lagt i hænderne på Jesper Frydkjær og Andreas Svaneborg, og sidstnævnte har også komponeret musikken særligt til denne forestilling.
Se vores plakat her, hvor du også kan se hvordan du får fat i billetter.
Vrå Revyen lever igen!
 
Så er der noget at kigge på! Skulle man ikke allerede være stødt på den et sted i byen, så præsenterer vi hermed plakaten for Vrå Revyen 2014. Der arbejdes for tiden hårdt i det gamle Hønsehus, og vi tør godt allerede nu sige at det bliver et brag af et comeback efter et helt års revy-pause. Så skynd dig at få bestilt billetter til hele familien - og naboen med! Alt info om forestillinger og billetsalg er at finde på plakaten.

 Tak for nu!

Vores forestilling "Brødrene Løvehjerte" er nu vel overstået, og vi takker alle publikummer for den gode støtte. Men hold jer opdateret her og på vores facebook, for der sker snart flere spændende ting på Vrå Amatørteater.

 
 
 

VRÅ: Med den seneste hæder for både årets bedste monolog og publikumsprisen ved Dansk Revy Festival er der masser at skrive om Vrå Amatørteater.

Og netop derfor har foreningen valgt at udgive en bog om sig selv. Om historien fra Børnenes Jord til Hønsehuset, og om hvordan teatret har udviklet sig igennem snart 50 år.

Bogen blev præsenteret i forbindelse med premieren på årets Vrå Revy ved en sammenkomst i Hønsehuset.

Bogen er skrevet af journalist Niels Henriksen fra NordText i Vrå, der har interviewet skuespillere, forfattere, instruktører, bestyrelsesmedlemmer og andre, der har medvirket i teatret.

Billederne i bogen er dels fundet i teatrets eget arkiv og på Lokalhistorisk Arkiv i Vrå og dels skudt af pressefotograf Axel Søgaard, Vrå, der med sin professionelle sans for detaljen viser aktørerne fra deres bedste side.

Bogen er trykt hos Print Nord/Bræmer Tryk og er blevet til efter idé og forarbejde af Michael Bermann – Bermann Company og Byprofil.dk.

Bogen finansieres med en betydelig støtte fra Sparekassen Vendsyssel samt ved sponsorater fra Vrås handlende og erhvervsdrivende. Bogen kan købes hos Petit i Vrå.

Vrå Amatørteater | Stadionvej 11, 9760 Vrå  | Tlf.: 51 80 14 69 | vraaamatoerteater@gmail.com